Clinique Super Primer

1:08 pm


I've been trying out so many different facial primers recently, but I haven't found the one. I wanted a primer which was really moisturising, smoothed and evened out my skin tone and kept my make up on all day long.

I recently purchased the Clinique Super Primer and I think it's definitely safe to say I think I may have found the perfect primer for me.

This primer comes in four different shades to colour correct different skin concerns. I picked up the White shade, which is the universal face primer, suitable for any skin type.

I apply this all over the skin using my fingers to blend it out. It glides on to the skin really easily and smooths and evens out the skins texture. It feels really moisturising on the skin, but because it is oil-free it doesn't have the "oily" feeling a lot of primers can sometimes have. It really does create an ideal makeup canvas.

It's also allergy tested and 100% fragrance free, so if you have sensitive skin, this primer would be really nice for you to use too.

I also found it helped to reduce shine and oiliness in my t-zone area of the face and it actually did keep my makeup on all day long.

Have you tried this primer? What do you think?

Love Amy x

Instagram: missamyguest
Twitter: missamyguest
Snapchat: amysguest
Pinterest: amysguest

You Might Also Like

15 comments

 1. Your photos are lovely! I'm so happy to hear it might be good for sensitive skin, I just wanna jump on the skincare bandwagon like other bloggers haha :D I've been wanting to try Clinique for a while, I'm glad to hear good things about this! xx

  elizabeth ♡ ”Ice Cream” whispers Clara | (lets follow each other on bloglovin or instagram)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oops! GFC is being weird but I followed haha xD

   Delete
  2. Aw thank you! It's such a nice primer, you should give it a go. x

   Delete
 2. I love a good primer. The Clinique packaging is so adorable too. :]

  // ▲ itsCarmen.com ▲

  ReplyDelete
 3. clinque does such good skincare so i think this primer would work amazingly for me too as i haven't found a primer that i really like.


  loovelle.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. I've been using it for a few days now and I absolutely love it! My favourite primer I have used so far. x

   Delete
 4. I've never tried this but am always on the lookout for a good primer, I'm the unfortunate soul with enlarged pores and a face that seems to repel makeup after a few hours!

  www.Barely There Beauty.com | British Beauty & Lifestyle blog

  xx

  ReplyDelete
 5. Những nhà nhân sự luôn là những người có rất nhiều kinh nghiệm trong việc chọn lựa và tuyển dụng các ứng viên. Với rất nhiều lần tuyển dụng họ đều rút ra được những vấn đề mà các ứng viên còn tồn đọng. Vậy những kiểu ứng viên việc làm 24h nào thường hay gặp nhất khi mỗi đợt tuyển dụng bắt đầu.
  Kiểu ứng viên thứ nhất: Biết mình ở vị trí nào.
  Chỉ bằng một câu hỏi: "Vì sao bạn muốn làm việc tại công ty tôi?", những ứng viên thuộc kiểu này sẽ có những câu trả lời khiến nhà tuyển dụng vô cùng hài lòng. Khác với những câu trả lời thông thường hay gặp như: tìm kiếm thông tin qua mạng hay được người quen giới thiệu. Những ứng viên này sẽ dựa trên những thành tích mà công ty đã đạt được để thể hiện mong muốn được làm việc tại một nơi lý tưởng giúp họ phát huy hết khả năng của mình.
  Kiểu ứng viên thứ hai: tự ti
  Với những người đã có nhiều năm kinh nghiệm trong việc tuyển dụng họ sẽ rất dễ có thể biết được kiểu ứng viên thứ 2 này chỉ thông qua những hành động, cử chỉ. Theo chia sẻ có những ứng viên đến từ thuộc kiểu thứ 2 sẽ thường bị mất bình tĩnh, luống cuống khi gặp nhà tuyển dụng. Trước những câu hỏi nhà tuyển dụng đưa ra những người này thường sẽ ngập ngừng, trả lời không đúng trọng tâm và thường không dám nhìn trực diện người phỏng vấn.
  Có thể trong những ứng viên này có những người có năng lực, có kiến thức, nhưng chính sự tự ti khiến họ không thể hiện được bản thân mình trước nhà tuyển dụng. Chính sự tự ti ấy đã tạo thành vật cản khiến họ khó thành công trong việc ứng tuyển việc làm tại cần thơ.
  Kiểu ứng viên thứ ba: Tự kiêu, thiếu khiêm tốn
  Những người thuộc kiểu ứng viên thứ ba này sẽ luôn gặp thất bại khi đi ứng tuyển. Tự tin là điều rất cần thiết nhưng tự tin quá dẫn đến tự kiêu luôn cho mình là giởi nhất chính là vật cản khiến họ không được trọng dụng. Thậm chí những người thuộc kiểu người này sẽ không biết tìm hiểu trước về công ty, cho rằng bản thân họ giỏi nên sẽ chắc chắn được nhận.
  Mọi thứ cứ bàn chùn như thế cho tới khi đàm phán lương, khí thế tự tin lại lên cao không điểm dừng. Họ sẵn sàng nói: thấp nhất là ... với giọng điệu vô cùng hách dịch. Dường như với những gì đã kể ra trong tạo cv xin việc thì họ xứng đáng nhận được mức lương thấp nhất cũng phải "dày" hơn người khác thì phải.

  ReplyDelete
 6. It is really a great and useful piece of info. I am glad that you shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing. If you are not able to work upon it and finding any issue or have any query regarding your HP Office Jet 8600 Pro printer setup Update then you can contact the HP printer customer service number. The prompt HP Service experts will do it for you.

  ReplyDelete
 7. You are sharing such an awesome and fantastic post with us. I appreciate your effort to share the knowledge. I am so happy to find this Blog which has informative and quality content for reading. Thanks for sharing. If it doesn’t work then, you have to read about the nitty gritty about roku com link code enter from the Internet. Hopefully, then, you can connect the device with the Roku activation code accordingly.


  ReplyDelete
 8. Hi! I wrote you a message about possible collaboration, did you get it?

  ReplyDelete